Fri frakt vid 650 sek / Snabb leverans

SWE Distributör

Mitt intresse kring kropp och hälsa och fram till att distribuera denna fantastiskt lyxiga hudvårdsserier Ecologic Cosmetics By Linda Nicolau har varit en lång resa och ett genuint intresse som vuxit inom mig de sista 10 åren.

Ibland händer saker och ting i ens liv som vi inte kan rå på eller påverka utan måste bara följa med i det som sker, som tar oss framåt i en riktning man kanske inte tänkt eller planerat.

När min äldsta dotter råkade utför en traumatisk olycka och alla hennes neurala funktioner slogs ut väcktes ett intresse om hur man kan optimera sin hälsa för bästa självläkning. Med allt jag läst och studerat är det uppenbart att allt vi stoppar i oss påverka våra kroppar, och detta  genuina intresset jag fick har lett mig till nästa nivå än bara kosten.

Likaväl det som vi stoppar i oss så påverkas vi även av det vi applicerar på vår hud. Vi alla vet och även vården vet att ett nikotinplåster fungerar och tillfredställer den som har ett nikotinbehov. Att applicera ett plåster var som helst på kroppen kan tillfredsställa den nikotinberoendes hjärna, det skrämmer mig. Genom denna vetenskap säger detta mänskligheten att de du applicerar var som helst på kroppen, kommer in i din blodbana för att ta sig vidare till hela din kropp och även din hjärna.

Huden är vårat största organ, och det är ett  reningsorgan och man bör inte täppa till några porer varken i armhålan eller på huden någonstans på kroppen. 


När jag kom i kontakt med Linda Nicolau och hennes produkter  och fick till mig hennes historia, otroliga kunskap och gedigna erfarenhet från tidig 90-tal,  blev jag så imponerad av henne och hennes hudvårds serie. Vilken otrolig kvinna som för så längesedan förstod vikten av naturlig hudvård!

Jag är mycket stolt att få vara en del av Ecologic Comstetics och att få denna möjlighet att dela med mig till dig och hela svenska folket denna fantastiska hudvårds serie med naturliga konserveringsmedel för att undvika parabener, konstgjorda konserveringsmedel, färger och som innehåller certifierade organiska ingredienser vilket hjälper till att ge progressiva, varaktiga och effektiva resultat för huden .


Min vision och önskan är att jag ska få många att bli mer medvetna och om att det är aldrig försent att börja vårda sig naturligt. Jag började som 49-åring och önskar att jag hade denna kunskap som tonåring, men som sagt det är aldrig försent och jag är glad och tacksam att jag blivit klokare med åren :)


Just nu studerar jag till hälso och livsstilsterapeut på Holistic Health Academy . En utbildningen som ger mig kunskap och verktyg att kunna hjälpa andra till en bättre hälsa för hållbar skönhet ur ett holistiskt synsätt. Tillsammans med mina tidigare erfarenheter om hur man optimerar hälsan för bästa självläkning och vid neurala nedsättningar kommer jag få en helhet om kunskap kring  mycket god hälsa. 


Jag inbjuder dig här och nu att börja vårda dig själv 100% naturligt, och du är varmt välkommen att ta kontakt med mig om du undrar något.


  

 Distributör

Marie Johlbring

Ecologic Cosmetics By Linda Nicolau SWE