Fri frakt vid 650 sek / Snabb leverans

Ecologic Cosmetic

Vi är ett märke av hållbar kosmetik av hög kvalitet och av spanskt ursprung (med brittiskt inflytande) som erbjuder sofistikerade produkter med respekt för miljön både inifrån och ut. Vår serie ansikts- och kroppskosmetika föddes på Mallorca 1993 och är tillverkad av naturliga ingredienser med den mest avancerade tekniken.

Tiderna förändras och vi växer med dem, det är därför vi alltid

undersöker, och uppdaterar oss och våra formler, ändra ingredienser och lägga till nya. Vi använder naturliga konserveringsmedel för att undvika parabener, konstgjorda konserveringsmedel och färger, vilket hjälper till att ge progressiva, varaktiga och effektiva resultat för huden.

Vårt produktsortiment innehåller certifierade organiska ingredienser och består av både ansiktsskönhetsmedel (rengöringsmjölk, tonika, krämer, serum, masker och scrubs) och kroppskosmetika (skrubb, emulsioner, geler och oljor), som vi erbjuder både i detaljhandelsformat och i professionellt storlek, såväl som resor och bekvämligheter.

Vår miljövänliga vintage-estetiska förpackning är tillverkad av återvunnet, återvinningsbart och återanvändbart material designat för att återanvändas och minska vårt kolavtryck efter den medfödda filosofin om vårt återanvändnings- och återvinningsföretag.  

“Vetenskap möter naturen”
Vi lever i en naturlig värld full av extraordinära sofistikerade biokemikalier som i tusentals och tusentals år har gjort och upprätthållit ett mycket komplext hållbart liv på vår planet. I de laboratorier vi arbetar med används den högsta tekniken för att förvandla dessa växter, blommor, frukt och örter till effektiva skönhetsprodukter.
När en anläggning destilleras är det uppnådda resultatet enastående eftersom det finns otaliga mikrokomponenter inkapslade i varje element.
Under tillverkningen av varje produkt försöker vi se till att färgerna och strukturerna alltid är desamma, men det är viktigt att komma ihåg att vi arbetar med naturliga ingredienser och NATUREN UPPREPAR INTE två gånger; det vill säga inget blad eller kronblad är detsamma som ett annat. Till exempel, i två olika prover av rosenblad, med samma vikt, extraheras inte samma mängd eterisk olja och är inte exakt samma färg. Av denna anledning kan färgerna, aromaerna eller densiteten hos våra kosmetika variera något


     ecologiccosmetics.se