Fri frakt vid 650 sek / Snabb leverans

Historiskt om Ecologic Cosmetics

Här kan ni läsa historien om grundaren Linda Nicolau och hennes dotter Alexandra Nicolau...


Linda Nicolau, grundare av Ecologic av Linda Nicolau S.L. (1993), började sin karriär i skönhetsvärlden och spaindustrin för över 30 år sedan. Som en erfaren europeisk kosmetolog och terapeut, liksom en exklusiv kosmetisk importör och distributör, har Linda arbetat med prestigefyllda företag som Estée Lauder, Harrod's, Ultra Glow, Versace eller Dolce & Gabanna för att nämna några - men ändå hennes passion för världen av skönhet och hennes intresse för miljön, motiverade Linda 1993 att skapa sitt eget märke av högkvalitativ, klimatvänlig, naturlig kosmetika tillverkad i Spanien.
 
Hennes dröm var att utforma sortiment som brydde sig om natur och ekologi, undvika onödigt avfall i förpackningar och ge långsiktiga resultat. Efter många års forskning och utveckling med specialkemister föddes varumärket Ecologic Cosmetics av Linda Nicolau: en effektiv, miljömedveten och sofistikerad, naturlig kosmetisk linje.


Alexandra Nicolau, som studerade Business Administration & Management and Marketing & PR, anslöt sig till projektet 2003. Tillsammans med sin mor öppnade de sitt första Spa i deras öhem. Sedan dess har de framgångsrikt öppnat och drivit spa över hela landet. Men det är en återspegling av Lindas kärlek till vår planet och behovet av dess skydd för oss själva och kommande generationer, vad som verkligen driver Alexandra.

Hon arbetar hårt dag för dag för att förbättra och strävar alltid efter att utvecklas och har lett till lanseringen av en ny bild med innovativa material och förnyade organiska formler; Medelhavskosmetika inspirerad av hennes hemland. Hon delar sin kärlek till hälsosam mat och miljöliv på vårt Instagram-konto, där du kan upptäcka hennes passion för livet. Alexandras mål? För att skapa #ClimateFriendlyCosmetics-fans runt om i världen, förblir alltid trogen till Ecologics principer om etik, kvalitet och medvetenhet om miljön.Om företaget Ecologic Cosmetics byLinda Nicolau 

Ecologic by  Linda Nicolau S.L. skapades som ett resultat av pionjärsynen och önskan från sin grundare, Linda Nicolau, att skapa ett märke av högkvalitativ naturlig kosmetika som skulle ge resultat, baserade på hållbara metoder, som respekterar naturen och med minimalt avfallsförpackning. På den tiden övervägdes inga av dessa värden av de flesta producenter och mycket mindre kända av allmänheten. Efter flera års forskning och utveckling var 1993 varumärket Ecologic Cosmetics av Linda Nicolau
född; en effektiv linje med miljövänliga kosmetika.
Efter att ha rest genom olika hörn av världen på jakt efter idéer och inspiration tillsammans med sin dotter och nu en partner till företaget, Alexandra, insåg de potentialen inom Spa-, hälso- och skönhetsindustrin och det allmänna behovet av korrekt ledning för att möta kundens krav.
Med Lindas erfarenhet och omfattande kunskap inom området estetik och spa var flera företag intresserade av deras kunskap, företagsstruktur, utbildningsprogram och deras unika koncept ... och så skapades Spa Solutions, en Spa-konsultdivision som de har lyckats med upp till 17 Spa samtidigt mellan 450m2 till 3600m2 i 4 *, 5 * och 5 * GL hotell.Några ord från
Vår grundare Linda ...

 "Sedan vårt varumärke lanserades första gången 1993 har vi alltid förblivit trogen mot vår vision och filosofi: skapa kvalitet, miljövänlig kosmetika, tillverkad med säkra ingredienser som ger långvariga effekter både inifrån och ut.

Som utbildad hudvårdspersonal och terapeut söker jag resultat. Som en naturlig kosmetikanvändare och lite av en pionjär inom den ekologiska rörelsen inom skönhetsindustrin är jag stolt över att säga idag att jag personligen har upplevt fördelarna med att använda vårt varumärke sedan början av 90-talet. Jag kan inte nog betona att det aldrig är för sent att ta hand om din hud med naturliga, respektfulla, giftfria ingredienser. Jag inbjuder dig att börja din resa idag mot att uppnå en sund, strålande hud, oavsett din ålder eller hudtyp "


Linda Nicolau